Smeštaj Ristić

Smeštaj Ristić (porodična kuća, sobe i apartmani) nalazi se na obroncima Stare planine, u selu Kalna, opština Knjaževac, na oko 18km od skijališta „Babin zub“. Pored smeštaja, turistička ponuda obuhvata i ishranu i prevoz gostiju.

Okružena šumovitim brežuljcima, sa uvek svežim i čistim vazduhom, dvorištem punim zelenila i cveća, udaljena od urbane sredine porodična kuća Ristić predstavlja vrlo ugodan i tih kutak za odmor i rekreaciju.

Sobe i apartmani Ristić se nalaze u centru Kalne. Kalna leži na raskrsnici puteva koji dolaze iz pravca Niša, Pirota, Zaječara i Knjaževca, a usmereni su u pravcu ski centra „Stara planina“. U neposrednoj blizini soba i apartmana Ristić nalazi se sportsko-rekreativni centar (travnati teren za fudbal, tereni za mali fudbal, košarku i odbojku, fiskulturna sala sa pratećim objektima) koji poseduje izvanredne uslove za pripremu sportista i organizaciju rekreativne nastave u prirodi.

Smeštaj Ristić (porodična kuća, sobe i apartmani) u Kalni očekuje turiste najrazličitijih kategorija: polaznike rekreativne nastave u prirodi, zaljubljenike u zimski/letnji planinski turizam, sportiste i rekreativce, ljubitelje izletničkog, manifestacionog i verskog turizma, kao i turizma trećeg doba-putovanja i odmor penzionera.

Organizaciju svih vrsta prevoza putnika i robe do željenih destinacija u zemlji i inostranstvu vrši „SKY Ristić“ DOO Zaječar.